Galaxy A6

25 mei 2018
Nieuw item

De Samsung Galaxy A6 en A6 Plus worden gekenmerkt door een strak metalen design met afgeronde hoeken en een randloos beeldscherm. Dat van de A6 is 5,6 inch met een full HD-resolutie, het grotere broertje meet 6 inch en heeft een hogere, full HD plus-resolutie.

Beide modellen zetten in op de camera. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de A6 vinden we een 16-megapixel camera. Bijzonder is dat ook de voorkant voorzien is van een LED-flitser, waardoor je zelfs in het donker de perfecte selfie maakt. Hogere eisen? Kies dan voor de A6 Plus met 24-megapixel camera aan de voorzijde en dubbele camera van 16 + 5 megapixel aan de achterzijde. De tweede camera maakt het mogelijk om de achtergrond van je foto’s onscherp te maken terwijl de voorgrond scherp blijft.

De Galaxy A6 en A6 Plus beschikken over 32 GB aan geheugen, dat met behulp van een MicroSD-geheugenkaart uitgebreid kan worden tot maximaal 256 GB. Beide toestellen draaien op besturingssysteem Android 8.0.

De Samsung Galaxy A6 en A6 Plus zijn vanaf midden juni beschikbaar. Je hoeft enkel nog te kiezen tussen de drie stijlvolle kleuren: zwart, goud en lavendel.

Anker

[]

Galaxy A6 2018

Galaxy A6 Plus 2018